Over Ons

Wie werken er bij Visser Bewindvoering?

Johan Visser

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Johan Visser en vanaf 1 juni 2018 ben ik officieel benoemd door de rechtbank en gestart met Visser Bewindvoering. Mijn werkverleden ligt voornamelijk bij de Rabobank,  waar ik bijna 25 jaar heb gewerkt in diverse functies, laatst als adviseur voor vermogende relaties. Ik werk voor die mensen die zelf niet (meer) in staat zijn om eigen financiële keuzes te maken. Visser Bewindvoering wil graag financieel relevant zijn voor deze doelgroep die door hun lichamelijke of geestelijke toestand hulp nodig hebben om (weer) grip te krijgen op de eigen financiële situatie, en eventueel op termijn weer financieel redzaam te worden. Er bestaat ook een mogelijkheid tot langdurige onderbewindstelling.  Mijn juridische, fiscale en economische achtergrond maakt dat ik snel situaties overzie en een integraal plan van aanpak voor cliënten kan opstellen. Dit doe ik dan ook graag voor u. Visser Bewindvoering is benoemd door de Rechtbank. Zij zien toe op strikte opleidingseisen en waarborgen van de interne organisatie, via het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM. Jaarlijkse audit en controle op de jaarrekening van Visser Bewindvoering vindt verplicht plaats. U kunt dus rekenen op een professionele organisatie.

Mylan Visser

Nadat mijn zoon Mylan Visser de HAVO succesvol heeft afgerond is hij per 1 september 2019 als assistent bewindvoerder bij Visser Bewindvoering gestart. Deze functie combineerde hij met de MBO-studie juridisch administratief dienstverlener. Vanaf 1 september 2021 is hij ook formeel door de rechtbank benoemd als bewindvoerder, waarmee hij nu ook verantwoordelijkheid draagt voor een eigen groep van klanten. Daarnaast volgt hij nog de HBO-opleiding Sociaal Financiële Dienstverlening (SFD).

Sabrina van Leur

Sabrina wilde haar HBO-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) combineren met een praktijk werkplek bij een bewindvoeringskantoor. Vanaf 1 oktober 2021 werkt Sabrina voor Visser Bewindvoering. Sabrina is een echte Montfoortse en we zijn heel blij met haar. Haar droom is om na de opleiding te kunnen starten als bewindvoerder.​

Mariska D'Haese

Mariska is per 15 mei 2023 gestart als assistent bewindvoerder. Tijdens en na haar MBO opleiding Juridisch administratief dienstverlener heeft zij haar eerste ervaring met bewindvoering opgedaan bij een ander bewindvoeringskantoor. Zij wil dit graag op een positieve manier voortzetten bij Visser Bewindvoering en wil van betekenis zijn voor onze klanten door alles goed voor onze klanten te regelen.