Johan Visser
Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Johan Visser en vanaf 1 juni 2018 ben ik officieel benoemd door de rechtbank en gestart met Visser Bewindvoering. Mijn werkverleden ligt voornamelijk bij de Rabobank,  waar ik bijna 25 jaar heb gewerkt in diverse functies, laatst als adviseur voor vermogende relaties. Vanaf 1 augustus 2020 kan ik met volledige aandacht mijn kennis en ervaring inzetten bij mijn eigen bewindvoeringskantoor. Ik werk voor die mensen die zelf niet (meer) in staat zijn om eigen financiële keuzes te maken. Visser Bewindvoering wil graag financieel relevant zijn voor deze doelgroep die door hun lichamelijke of geestelijke toestand hulp nodig hebben om (weer) grip te krijgen op de eigen financiële situatie, en eventueel op termijn weer financieel redzaam te worden. Er bestaat ook een mogelijkheid tot langdurige onderbewindstelling. 

Mijn juridische, fiscale en economische achtergrond maakt dat ik snel situaties overzie en een integraal plan van aanpak voor cliënten kan opstellen. Dit doe ik dan ook graag voor u.

Visser Bewindvoering is benoemd door de Rechtbank. Zij zien toe op strikte opleidingseisen en waarborgen van de interne organisatie, via het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM. Jaarlijkse audit en controle op de jaarrekening van Visser Bewindvoering vindt verplicht plaats. U kunt dus rekenen op een professionele organisatie

Mylan Visser
Nadat mijn zoon MylanVisser de HAVO succesvol heeft afgerond is hij per 1 september 2019 als assistent bewindvoerder bij Visser Bewindvoering gestart. Deze functie combineert hij met de MBO studie juridisch administratief dienstverlener. Alle werkzaamheden die bij het vak horen, blijken hem op het lijf geschreven. Als vader en collega geniet ik hiervan.